Tuesday, May 22, 2012

Semalam Dalam Kenangan

semalam byk benda dilakukan n sejarah tercipta..
semalam tido jam 7 pagi,semalam juga hari yang paling menyeronokan (yer ke seronok)
heheheee

kisah semalam:
first time petang semalam dapat juga merasa main go kart,memang agak takut juga mula-mulanya,tapi lama-lama best gak cuma xberani jer nak bawa laju-laju x expert mana pun kn..kalah ke menang xkisah just suka-suka jer..heheeheee


 Kegembiraan kami yang first time main go-kart kiri my fren Firdaus n me..

ok lepas tu depa dok ajak pulak main bowling lak..memang semalam dok perabis duit jer ar..huhuhu
apa pun lama xmain bowling syok juga sampai ada orang tu kena cop de bela jin..kesian dia..hehehee
apa pun aku masih xhebat main bowkling xmacam depa2...huhuhu


ok lepas bowling malamnya pula de BBQ dengn geng kita orang kt FB Oh Panah!! n budak-budak Beach kos kita orang,,,memang gempak n terbaik ar depa2 ni..ada yg baru tau n kenal budak2 yg satu kos..biasa ar sem2 last ni baru nk kenai kn..dulu xmau kenai..heheeheapa pun nk ucap tahniah bt Chef kita orang Ihwan memang best ar masakan dia..hehee..

ni nk puji wakil lelaki yg pandai buat ramuan BBQ lak,kalau perempuan sebelum ni aku de cite kn Didie ni laki IKhwan pulak..depa dua ni lepas ni leh ar buka perniagaan ramuan BBQ..ehhee..
ok nak cite sikit makan per semalam k..macama2 der sampai "muntah hijau"..ehehe
 pe yg de semlam sotong, udang, mcm biasa ayam mesti de, kek,mee hoon,coslow dan air buah n macam ada lah..heheeehee..


 ni ar yg kami dok panggang


Antara makanan kami


 ni nk tunjuk gambar2 depa lak.. 


Antara geng kami..


ha depa ni sangat sempoi...


Kami senegeri dr kiri anis,aku,fiq.mia n din..

ok ni jer aku nk cite..
see u again....



No comments: