Saturday, November 27, 2010

Sangat Bersyukur dengan adanya kawan-kawanku di sisi

Aku sangat gembira dengan adanya kawan-kawan di sisiku..
Aku xharap apa-apa drp dia org....
tak kisah ar dia org nk ambek berat pasal aku atau tak..
namun aku akan tetap gembira bila berada dengan dia orang...

Aku juga amat hargai pada mereka yang ambek berat pasal aku..
Thanks so much frens...
Sebab korang sudi jadi kawan aku...

Walaupun aku ni tak de lah baik sangat,
tak juga sempurna macam laki lain....
Tapi aku bersyukur kepada TUHAN kerana aku dilahirkan sempurna....

Dalam sejarah hidup aku,aku tak pernah cerita masalah-masalah yg rumit dalam hidup aku...
Kecuali kt FB...
Tu pun kalau ada org tahu,tahu la aku dalam keadaan mcm mana ketika tu...
Melalui blog ni juga aku mula untuk luakan perasaan yg aku pendam selama ni...

Aku pun xtau ar kenapa malam tu aku serabut sangat..
Munkin terlalu amat fikir pasal first exam aku aritu...
hati ku masa tu sangat berdebar-denbar dan xtenang hingga kusut...

Secara tiba-tiba aku teringat kt seorang kawan,
walaupun kami baru je kenal, aku rasa dia boleh bantu aku...
Entah kenapa aku pun tak tau,aku nk cerita pasal hal ni kat dia...
Munkin rasa hati aku berkata dia boleh tolong aku dan hilangkan rasa tension aku...

pada hari tu juga ada juga seorang membe aku yg bagi kata semangat dan
wish luck untuk exam aku...
so aku cerita la juga pasal kekusutan aku kat dia..
kebetolan dia msg aku...

Disebabkan hal ini,
aku teramat bersyukur kerana mereka berdua memberi semangat untuk aku menjawab exam..
Walaupun aku jawab exam pagi tu tak delah tenang sangat...
Namun semua urusan ku dipermudahkan....

Melalui peristiwa ini aku lebih mudah untuk menghargai kawan...
Thanks GOD kerana bagi kawan-kawan yg baik terhdap diriku....
Semoga hubungan persahabatan kami kekal ke akhir hayat...
AMIN......

2 comments:

♥yaya♥ said...

blog syuk rupanya..hehe

Syuk_89 said...

hehee
ye lorh...
xkan xkenal lak???